Welkom op de website van de

Polski Owczarek Nizinny Club in Nederland

KCM: 29 augustus 2021


Onze Kampioenschapsclubmatch wordt dit jaar gehouden op zondag 29 augustus 2021 in hal 3 van het "Dogcenter" te Kerkwijk, Jan Stuversdreef 4, 5315 NZ Kerkwijk (GLD). Aangvang 10.30 uur. Indien het Covid-19 protocol vanuit de regering op die dag nog van toeapssing is, zullen alle aanwezigen zich daaraan moeten houden.

Voor de KCM hebbben wij Beata Klawińska (PL) uitgenodigd.

Zij zal op deze dag uw hond(en) op deskundige wijze beoordelen. Van elke hond wordt een uitgebreid keurverslag gemaakt, dat u na de keuring van de gehele klasse af kunt halen bij het secretariaat (mits uw hond niet geplaatst is voor de erering).

In alle klassen worden prijzen ter beschikking gesteld voor de beste vier honden van die klasse. Tevens ontvangt elke deelnemer van onze vereniging een leuk aandenken aan deze dag en natuurlijk zullen ook onze sponsers een bijdage aan deze dag leveren. Aan het einde van de dag zal er uiteindelijk één beste reu en één beste teef gekozen worden. Vervolgens strijden de beste reu en de beste teef tegen elkaar om tot Clubwinner 2021 gekozen te worden.

Een kampioenschapsclubmatch is bovenal een evenement waar u veel honden van ons ras bijeen kunt zien. We rekenen dan ook weer op een groot aantal inschrijvigen, uit binnen- en buitenland. Wie weet treft u nog familie van uw PON op deze dag. Er zijn veel fokkers aanwezig met misschien wel één van de ouders, of een nestgenootje van uw hondje. En verder kunt u bijpraten met andere PON-eigenaren over het ons zo geliefde ras. Dus het is vooral een gezellige dag waarop veel te zien en te praten zal zijn.

Inschrijven verplicht tot betaling maar mocht de kampioenschapsclubmatch geen doorgang kunnen vinden i.v.m. de regelgevingen van de overheid zullen wij de door u reeds betaalde kosten voor de inschrijvingen/lunch e.d. natuurlijk terugstorten op uw bankrekening.
 

 Inschrijfgeld Leden Niet-Leden
     
Puppedup- en Vrijeklas € 12,50 € 12,50
Jongestepuppy en Puppyklas € 17,50 € 22,50
Overige klassen, 3 t/m 8 € 25,00 € 30,00
Overige klassen (3 t/m 8), 2e en volgende hond van 1 eigenaar € 12,00 € 25,00
     
Koppelklas gratis  
Inventarisatie in combinatie met inschrijving KCM gratis
Lunch € 8,75 per persoon  

 

* De klasse 1 en 2 doen niet mee voor het CAC
** Bij klasse 7 dienen bewijsstukken (fotokopieën) te worden meegezonden. Zonder deze bewijs stukken wordt de hond in de open klasse ingeschreven. Verandering van klasse op de clubmatch is niet mogelijk.
*** Bij inschrijving inventarisatie kopie stamboom meebrengen


Het totaalbedrag dient gelijktijdig met het inschrijfformulier te worden overgemaakt op rekeningnummer: NL33 RABO 0358 5587 00 t.n.v. PON Club o.v.v. “KCM 2021” en stamboomnummer.

Indien het inschrijfgeld niet is bijgeschreven, dan dient u op de dag zelf aan de penningmeester € 2,50 per hond extra te betalen.

De regelgevingen uit het tentoonstellingsreglement, het KR van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland en de FCI zijn van toepassing. Deze zijn een onderdeel van dit inschrijfformulier. Door in te zenden verklaart u hiermee bekend te zijn en deze te accepteren. Tevens geeft u toestemming voor het publiceren van foto’s van de hond en de handler t.b.v. het clubblad, de website en FB. Inzenden van het formulier staat gelijk aan het ondertekenen hiervan.

Mocht u nog vragen hebben over deze dag dan kunt u contact opnemen met: Frits Backx, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Twijfel niet langer en schrijf uw Nizinny vandaag nog in voor onze KCM op 23 augustus 2021 ONLINE of via het INSCHRIJFFORMULIER

 

Wat u zeker niet moet vergeten wanneer u naar de kampioenschapsclubmatch gaat :

* Kleedje en/of Bench voor de hond
* Waterbakje
* Borstel
* Beetje voer
* Stoeltje voor uzelf
* Vaccinatieboekje van de hond
* Plastic zakjes voor "ongelukjes"
* Speld voor het draagnummer