Welkom op de website van de

Polski Owczarek Nizinny Club in Nederland

Wandeling Landgoed Groeneveld

Op 1 oktober 2023 vindt de volgende clubwandeling plaats. Deze keer op het mooie landgoed van kasteel Groeneveld. Met 1400 hectare grond waar de honden het hele jaar los mogen lopen is er genoeg ruimte om hier een wandeling voor de club te organiseren.

Het terrein heeft veel te bieden zoals, heuvels, slingerende beekjes en vijvers waar de honden in mogen zwemmen. Deze locatie is een mooie combinatie van de mooie natuur en een stukje geschiedenis. Er is  een mogelijkheid om naderhand in het kasteel met de honden wat te drinken, dit is op eigen kosten.

De wandeling wordt georganiseerd voor de leden van de club maar ook niet leden mogen mee wandelen. We zien elkaar graag af en toe om met elkaar en de honden in contact te blijven!

Adres: Kasteel Groeneveld, Groeneveld 2 te Baarn. Volg de navigatie naar de locatie en parkeer de auto op de parkeerplaats van kasteel Groeneveld. Hier zullen we elkaar treffen. 

Tijd: 14.00 uur

Aanmelden kan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Graag vermelden met hoeveel personen en honden je komt.