Welkom op de website van de

Polski Owczarek Nizinny Club in Nederland

Herplaatsers

Enkele keren per jaar worden "oudere" PON's bij de Polski Owczarek Nizinny Club in Nederland aangeboden voor herplaatsing. Door persoonlijke omstandigheden, zoals ziekte of overlijden, moet soms een nieuw tehuis gezocht worden voor een PON. De leeftijd van zo'n PON kan variëren van enkele maanden tot jaren. Voor sommige mensen is zo'n zindelijke en opgevoede PON een uitkomst. En in de meeste gevallen went de PON ook al weer snel aan zijn nieuwe woonomgeving.
Wilt u graag het nieuwe baasje worden van een PON? Neem dan contact op met de PON-club  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Polski Owczarek Nizinny Club in Nederland (PON-club) biedt een contact platform voor mensen die hun PON willen herplaatsen en mensen die op zoek zijn naar een herplaatser.

De uiteindelijke  “herplaatsing” is uitsluitend een zaak tussen de oude en de nieuwe eigenaar. De PON-club aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor de door de eigenaar aan de nieuwe eigenaar  verstrekte informatie over (eventuele) gedragsproblemen en (eventuele) gezondheidsproblemen van de te herplaatsen hond.  Ook de financiële afhandeling van de herplaatsing valt buiten het bereik van de PON-club.