Welkom op de website

van de PON Club NL

KCM 8 november 2020

Onze kampioensschapsclubmatch kon in het voorjaar niet doorgaan maar wordt nu gehouden op zondag 8 november 2020 te Kerkwijk, in de “Dogcenter”.

Mevrouw Lilian van Waardenburg zal deze dag uw honden op deskundige wijze beoordelen.
Van elke hond wordt een uitgebreid keurverslag gemaakt, dat u na de keuring van de gehele klasse af kunt halen bij het secretariaat, mits uw hond niet geplaatst is voor de erering.
In alle klassen worden prijzen ter beschikking gesteld voor de beste vier honden van die klasse. Tevens ontvangt elke deelnemer van onze vereniging een leuk aandenken aan deze dag, en natuurlijk zullen ook onze sponsors een bijdrage aan deze dag leveren.

Aan het eind van de dag zal er uiteindelijk één beste reu en één beste teef gekozen worden. Vervolgens kampen de beste reu en de beste teef tegen elkaar en wordt de clubwinner 2020 gekozen.

Een kampioenschapsclubmatch is bovenal een evenement waar u veel PON's bijeen kunt zien. We rekenen dan ook weer op een behoorlijk aantal inschrijvingen, uit binnen- en buitenland. Wie weet treft u nog familie van uw PON op deze dag. Er zijn veel fokkers aanwezig met misschien wel één van de ouders, of een nestgenootje van uw hondje.
En verder kunt u bijpraten met andere PON-eigenaren over het ons zo geliefde ras. Dus het is vooral een gezellige dag waarop veel te zien en te praten zal zijn.

Onze KCM-locatie "Dogcenter" was tot 1 september gesloten vanwege Covid-19, intussentijd hebben de eigenaars de hallen Corona-proof gemaakt, ook middels Covid-19 protocol dat is opgesteld, waaraan elkeen zich dient te houden.

Ons advies is dan ook: "Blijf gezond en positief!"

Inschrijven verplicht tot betaling maar mocht de kampioenschapsclubmatch geen doorgang kunnen vinden i.v.m. de regelgevingen van de overheid, zullen wij de door u reeds betaalde kosten voor de inschrijvingen e.d. natuurlijk terugstorten op uw bankrekening.

Mocht u nog vragen hebben over deze dag dan kunt u contact opnemen met:

Sandrina Scalamonti via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Twijfel niet langer en schrijf uw Polski Owczarek Nizinny gelijk in voor onze kampioenschapsclubmatch.

Inschrijving is vanaf heden geopend ! 

Klik hier voor online inschrijven