Welkom op de website

van de PON Club NL

KCM en Inventarisatie 8 november 2020

Bij deze nodigen wij u uit om deel te nemen aan de ”kampioenschapsclubmatch” van onze vereniging. Deze kon in het voorjaar niet doorgaan maar wordt nu gehouden op zondag 8 november 2020 te Kerkwijk, in de “Dogcenter”.

Op deze dag is mevrouw Lilian van Waardenburg aanwezig om uw PON, aan de hand van de huidige rasstandaard, op deskundige wijze te beoordelen.
Van elke hond wordt een uitgebreid keurverslag gemaakt, dat u na de keuring van de gehele klasse af kunt halen bij het secretariaat, mits uw hond niet geplaatst is voor de erering.
In alle klassen worden prijzen ter beschikking gesteld voor de beste vier honden van die klasse. Tevens ontvangt elke deelnemer een leuk aandenken aan deze dag.

Aan het eind van de dag zal er uiteindelijk één beste reu en één beste teef gekozen worden. Vervolgens kampen de beste reu en de beste teef tegen elkaar en wordt de clubwinner 2020 gekozen.

Een kampioenschapsclubmatch is bovenal een evenement waar u veel PON's bijeen kunt zien. We rekenen dan ook weer op een behoorlijk aantal inschrijvingen, uit binnen- en buitenland. Wie weet treft u nog familie van uw PON op deze dag. Er zijn veel fokkers aanwezig met misschien wel één van de ouders, of een nestgenootje van uw hondje.
En verder kunt u bijpraten met andere PON-eigenaren over het ons zo geliefde ras. Dus het is vooral een gezellige dag waarop veel te zien en te praten zal zijn.

Lees a.u.b. onderstaande informatie door alvorens u het inschrijfformulier invult. Inschrijven verplicht tot betaling.

Mocht u nog vragen hebben over deze dag dan kunt u contact opnemen met:
Sandrina Scalamonti, secretaris van deze kampioenschapsclubmatch
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Twijfel niet langer en schrijf uw Polski Owczarek Nizinny gelijk in voor onze kampioenschapsclubmatch.

Inschrijving is vanaf heden geopend ! 

Klik hier voor online inschrijven

 

Inventarisatie

Inventarisatie 8-11-2020