Welkom op de website van de

Polski Owczarek Nizinny Club in Nederland

Lidmaatschap

Onze vereniging, welke lid is van de Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland, bestaat uit enthousiaste leden en is nog steeds groeiende. Uiteraard draait bij onze vereniging nagenoeg alles om het wel en wee van onze Nizinny's.

Regelmatig worden er (door de leden) wandelingen georganiseerd, waarbij de eigenaren de nodige ervaringen over hun honden kunnen uitwisselen.

De vereniging tracht door goede afspraken en het stellen van regels (fokreglement) de kwaliteit van de Nederlandse Nizinny zo goed mogelijk te houden en te verbeteren. Jaarlijks worden de Clubmatch, de Jongehondendag en inventarisatiedagen georganiseerd.

Als lid ontvangt u ons clubblad, waarmee u op de hoogte wordt gehouden van de belangrijkste evenementen, de hond in het algemeen en de Nizinny in het bijzonder.

Voor een lidmaatschap betaalt u € 22,00 per jaar of € 11,00 bij aanmelding na 1 juli van het lopende jaar plus € 22,00 voor het volgende jaar. Gezinsleden betalen € 7,00 per jaar.

Ook lid worden?
U kunt zich hier via de website digitaal aanmelden of bij de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. een formulier vragen om in te vullen en te mailen of op te sturen. 

Tevens dient u de contributie gelijktijdig over te maken naar:
Bankrekening NL 33 RABO 035 85 58 700
t.n.v. PONClub NL o.v.v. Lidmaatschap

Als u vanuit het buitenland betaald dient u de code voor internationale betalingen te gebruiken
IBAN : NL 33 RABO 035 85 58 700
BIC: RABONL2U

Het lidmaatschap gaat in na vermelding in het clubblad en acceptatie door de leden. Heeft u belangstelling voor een pup en wilt u meer weten, kijkt u dan bij geplande nesten, dekberichten en/of geboorteberichten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de aangesloten fokker(s)

 

Bladen clubblad nizinny